Social Return

Social Return

Met Social Return ondersteunt LCC charitatieve initiatieven van organisaties in met name de gemeenten waar onze cliënten verblijven. In 2018 hebben wij samen gewerkt met de director van World Championship Of Performing Arts (WCOPA). Zij hebben kinderen tot 18 jaar in Nederland gescout op hun talenten en een podium geboden waar zij zich verder hebben kunnen ontwikkelen in dans, zang, cabaret, ballet. In juli 2018 heeft dit geleid tot een performance van alle kinderen die met crowdfunding hun budget hebben bijeengepraat op het grote podium in Los Angelos. De winnaars van deze kampioenschappen hebben diverse contracten aangeboden gekregen door platenmaatschappijen, schoonheidsiconen en modellenbureaus. Een flinke bekroning op hun prestaties. Uiteraard zullen de contracten vanaf hun 18e ingaan. Intussen kunnen zij hun talenten verder aanscherpen en of variëren.
Via onderstaande link krijgt u een aardige indruk van deze jongeren.


Met dank aan Lars Cremers, juli 2018 Los Angelos

MeetCharity-Cars4Charity is een non-profit organisatie die evenementen organiseert ten behoeve van de Voedselbanken door heel Nederland en diverse activiteiten organiseert voor de minderbedeelden, eenzame ouderen, zieke kinderen etc.
In juli 2019 heeft LCC vrijwillig meegewerkt aan het verzamelen van voedselpakketten voor de voedselbank. Via de link hieronder kunt u een aardige indruk krijgen van het resultaat van alle inspanningen die door meer dan 24 organisaties is neergezet. De dames van de Miss India Holland verkiezing 2019 hebben de prijzen mogen uitreiken. Enkele van hen zijn sectie kampioen geworden in Los Angelos tijdens de WCOPA.


Met dank aan Rina Boers van Meet Charity, juli 2019 Utrecht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.