REFERENTIES

52 reacties

 1. Sinds 2 maanden ontvangen wij begeleiding van LCC voor mij en mijn dochter.
  Bij het eerste contact hadden wij al een klick wat ook voor mijn dochter heel goed is.
  Persoonlijke, menselijke en proffesionele aanpak, dit is kort samengevat tot nu toe onze ervaring.
  Vooral tijdens crisismomenten komen we erachter dat LCC ook werkelijk bereikbaar is buiten de algemene reguliere tijden en dagen.
  Directe contact , goede bereikbaarheid en zeer praktische tips en adviezen vanuit jullie hebben goede resultaten opgeleverd.
  Wij vinden het zo fijn en prettig dat wij er niet alleen voor staan en iemand met ons kan meedenken om de situatie te overzien en te beheersen. Opvoeden is niet altijd makkelijk. Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen. We zijn er nog niet, maar werken samen met jullie aan een prettige onderlinge band met onze dochter.
  Bedankt!

 2. Sinds korte tijd zit ik bij LCC. Ik moet zeggen dat ik niet verwacht heb dat mijn hulpvraag zo snel opgepakt zou worden. Natuurlijk had ik hoop dat ik wel wordt geholpen, maar ik had nooit in gedachten dat het zo snel zou gaan. Als je problemen krijgt dan willen anderen je helpen, maar het duurt dan lang voordat ze echt beginnen met helpen. Ook kan het zijn dat ze niet voor jou kunnen bereiken wat je wenst. Dan zit je er alleen mee. Zelfs van mijn partner kon ik weinig steun krijgen, omdat hij het zelf niet meer wist. We liepen beiden vast. Wat me erg verbaasde is hoe ik door mijn begeleider wordt behandelt. Met respect en begrip. Ik merkte gelijk dat hij mij wilde helpen en het voelde vertrouwd. We zijn gelijk aan de slag gegaan met mijn probelemen te beschrijven en een plan te maken hoe deze problemen aan te pakken. Mijn begeleider was concreet, professioneel, maar ook eerlijk en menselijk, lief en meelevend. In mijn situatie was het erg belangrijk voor mij, ik ben hoogzwanger van ons tweede kind. Mijn vader is ernstig ziek wat mij ook heel veel stress oplevert. Door alle problemen kon ik al maanden niet slapen. In korte tijd heeft LCC voor ons een situatie gecreert waarmee de grootste problemen in een maand tijd werden weggewerkt. Ik voel mij zo enorm opgelucht. Natuurlijk zijn er nog andere kleine dingen. Ik ben zo blij met LCC. Bedankt voor alles!!! Ik zal het aan iedereen aanraden. Groetjes aan mijn begeleider, jij bent GEWELDIG!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *